Stravujte sa inak

Ľudia, ktorí sa prejedajú si myslia, že s tým môžu skončiť kedykoľvek, kedy budú chcieť. Je však jasné, že takto to celkom nefunguje. S jedením je to ako so závislosťou. Jednoducho do seba budete stále niečo pchať, pretože máte potrebu a máte pocit, že keď nezjete tú čokoládu, hamburger, obloženú bagetu, tak sa jednoducho stane niečo hrozné. http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/138884/to-je-hrozne-vrazda-skolacky-14-u-gottovy-roubenky-panika-a-strach-mistnich.html Ak sa aj seknete a nebudete chcieť dať do úst vôbec nič, môže sa stať, že budete mať celý deň pokazený len preto, pretože budete neustále myslieť na jedlo a na všetko dookola jedla. Sami si už zodpovedajte otázku či vám to skutočne stojí za to.

borůvky

Je problematické prestať jesť nezdravé veci?
Samozrejme, že áno a nebudeme si klamať, že to tak nie je. Väčšina ľudí vždy hovorí, že by aj prestala, ale keď všetko nezdravé je tak veľmi dobré, že prejdú okolo fastfoodu a okamžite ich to vtiahne dovnútra, kde si vyberajú tie najtučnejšie, najmastnejšie a najnezdravšie jedlá, ktoré majú v ponuke. Je jasné, že toto nie je cesta, no napriek tomu sa od toho len veľmi ťažko odtŕha, hlavne vtedy, keď máte na pamäti chuť tých vecí a skutočne viete, že na ne máte tento raz obrovský zálusk. Čo vám však môže pomôcť?

víno

Možno si budete pamätať chuť, no nemusíte jej podľahnúť
Jediné, čo skutočne potrebujete, je prestať mať chuť na nezdravé veci. Prestať jesť o druhej v noci len preto, lebo viete, že máte v mrazničke kartón zmrzliny. Jednoducho to urobíte a uvidíte, že bude hneď po tom. Takže v prvom rade musíte nájsť niečo, čo nielen spáli vaše tuky, keď chcete schudnúť, ale vďaka čomu nebudete mať vôbec chuť do jedla. Táto myšlienka je samozrejme trochu nadnesená, pretože nemôžete stratiť chuť do jedla vôbec. To nie je zdravé a asi by ste si tým narobili viac škody ako úžitku. Môžete však prestať mať chuť objedať sa a jesť len vtedy, keď si to sami určíte.