Zárobok na internete – čítanie reklám


Stačí mať počítač, internetové pripojenie a môžete sa pustiť do zarábania. Otázka je, koľko a či vôbec zarobíte.

peníze

Čítanie a klikanie na reklamy.
Ďalší jednoduchý zárobok. Stačí ak máte pripojenie na internet a registrujete sa v spoločnosti, ktorá vám bude každý deň posielať mailom reklamy. Na začiatok vám aj poskytnú vstupný bonus (dostanete na svoj účet pár euro). Každú reklamu, ktorá vám príde otvoríte, kliknutím potvrdíte jej prečítanie a máte pár centov zarobených. Problém nastane keď chcete sumu vyplatiť. Zistíte, že potrebujete nazbierať istú sumu peňazí a až potom môžete žiadať o vyplatenie. Takže je to práca tak na 2-3 roky, aby ste sa dopracovali k nejakej smiešnej sume. Je tu aj značné riziko, že keď sa k nej budete približovať prestane vám spoločnosť posielať reklamy. Svojho  zárobku sa tak ľahko nedočkáte.

Ďalšou kategóriou sú spoločnosti, v ktorých si môžete za pár hodín čítaním a klikaním na reklamy zarobiť celkom slušnú sumu peňazí ( 10-20 euro za deň). Problém nastane keď pri žiadosti o vyplatenie zistíte, že potrebujete do tejto spoločnosti priviesť ďalších ľudí, ktorí budú klikať na reklamy. V snahe dostať sa k zarobeným peniazom obvoláte všetkých známych aby sa registrovali. Keď tak urobia nasleduje ďalšia podmienka – musia byť aktívni (musia denne odklikať daný počet reklám), ak nie sú, peniaze nedostanete. Pokiaľ sa aj nejakým zázrakom dostanete k prvej výplate pri druhej vám zvýšia počet ľudí, ktorých musíte pre spoločnosť zohnať. A tak dokola a dokola.

počítač

Investovanie.
Možno ste už čítali o tom, že investovať peniaze sa oplatí. Áno, je to pravda, ale rozumne. A možno ste už aj čítali ako pani X investovala svoje úspory cez spoločnosť Y a po mesiaci – dvoch mala niekoľkonásobne viac. A vďačí za to mladému mužovi, ktorý zrazu prišiel na to ako obchodovať na svetových burzách. A nakoľko už on má toho dosť rád sa s vami o svoj úspech podelí. Poradí vám ako sa dostať k peniazom, ako investovať a ako obchodovať, ale potrebuje na to aby ste sa registrovali na stránke v anglickom jazyku, prezradili mu všetky osobné údaje vrátane kreditnej karty, bankového účtu a … naozaj chcete toto všetko o sebe prezradiť? Nie je vám ani trochu podozrivé prečo sa o všetky tieto informácie zaujíma niekto, koho ste v živote nevideli, nie je s vami v žiadnom pracovnom vzťahu a ani neviete či vôbec existuje? Dajte si pozor, aby ste pri takejto snahe zarobiť neprišli o všetko čo máte.